Újra Kaposváron a Suttogó

Monty Robertset a Kaposvári Állattenyésztési Napokon láthatja a közönség.Két és félév után visszatér Kaposvárra az igazi Suttogó. Monty Robertset a Kaposvári Állattenyésztési Napokon láthatja a közönség. A világhírű instruktor szeptember 14-én és szeptember 15-én is egy fantasztikus bemutatóval készül a Pannon Lovasakadémián.

Utoljára 2017 áprilisában járt Kaposváron Monty Roberts, aki a Kaposvári Állattenyésztési Napokra újra visszatér a somogyi megyeszékhelyre. Monty Roberts 13 éves volt, amikor vad musztángokat tanulmányozott Nevadában. Ekkor volt alkalma órákon keresztül csendben figyelni ahogy a lovak egymással kommunikálnak. Hamarosan rájött, hogy észrevehető, hatékony és kiszámítható testbeszédet használnak azért, hogy határokat szabjanak egymásnak, hogy kimutassák félelmüket vagy dühüket, nyugodtságukat vagy szeretetüket. Rájött, hogy e néma nyelv felhasználásával a lovak kiképzése sokkal hatékonyabban és emberségesebben kezdődhetne el. A Suttogónak is becézett Monty Roberts mindezt két alkalommal is bemutatja a Kaposvári Állattenyésztési Napokon. A világhírű instruktor szeptember 14-én és szeptember 15-én tart előadást a Pannon Lovasakadémián.

Jegyek elővételben már kaphatók.

Online jegyvásárlás

Vásárolja meg most jegyét egyszerűen, sorban állás nélkül online.

JEGYVÁSÁRLÁS

Előzetes program

  • nyers csikók nyereg alá szoktatása első alkalommal futószáron
  • lovas felülése első alkalommal
  • ijedős és különböző problémás lovak tréningezése, érzéketlenítése

A program végén fotózkodási és dedikálási lehetőség Monty Robertscel.

 

View the embedded image gallery online at:
https://kaposvarinapok.hu/montyroberts#sigProIdcc5a5665dc
 

 

Facebook oldalunk

KÁN Egyetemi Napok 2021. október 1-3.Magyar Mezőgazdaság Kft.Magyar Agrár- és Éllettudományi Egyetem Pannon LovasakadémiaMagyar Agrár- és Éllettudományi Egyetem Vadgazdálkodási Tájközpont Bőszénfai SzarvasfarmKaposvárNemzeti Agrárgazdasági KamaraSomogyi Helyi Termék EgyesületDél-dunántúli Regionális Élelmiszer és Innovációs KlaszterMAGRO.HUSomogy HírlapAgroinform
© 2021 Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem • KÁN – Kaposvári Állattenyésztési Napok • Minden jog fenntartva!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat