Elmarad az idei KÁN

Elmarad a XIV. Kaposvári Állattenyésztési Napok

A koronavírus járvány okozta bizonytalan helyzet miatt a Kaposvári Egyetem úgy döntött idén nem szervezi meg a Kaposvári Állattenyésztési Napokat. Az elmúlt években a megújult KÁN nemcsak a szakmát, hanem a családokat is vonzotta, tavaly 25 ezren látogattak el a rendezvényre.

A Kaposvári Egyetem – hagyományait megtartva – 2020. szeptember 11–13. között idén immár 14. alkalommal tervezte a Dunántúl legnagyobb állattenyésztési kiállításának, a Kaposvári Állattenyésztési Napoknak a megrendezését. A szervezők minden eddiginél több szakmai és közönségprogrammal, megújult környezettel, új kiállítási helyszínekkel készültek a kiállítópartnerek és a látogatók fogadására.

A koronavírus járvány miatt kialakult bizonytalan helyzet azonban felülírta az elképzeléseket. A Kaposvári Egyetem vezetése – figyelembe véve a Kormány döntéseit, a WHO és a járványügyi szakemberek ajánlásait – úgy döntött, hogy idén nem tartja meg a Kaposvári Állattenyésztési Napokat.

A Kaposvári Egyetem vezetése nehéz, de felelősségteljes döntést hozott. A jelenlegi helyzetben ugyanis minden más szempontnál előrébb való az emberek biztonsága, egészségük megvédése. Ugyanakkor az Egyetem vezetése továbbra is elkötelezett a tudományosság, a szakmaiság és az igényes szórakozás mellett, épp ezért bízik benne, hogy jövőre ismét mindenkit újra vár majd a KÁN.

Facebook oldalunk

KÁN Egyetemi Napok 2021. október 1-3.Magyar Mezőgazdaság Kft.Magyar Agrár- és Éllettudományi Egyetem Pannon LovasakadémiaMagyar Agrár- és Éllettudományi Egyetem Vadgazdálkodási Tájközpont Bőszénfai SzarvasfarmKaposvárNemzeti Agrárgazdasági KamaraSomogyi Helyi Termék EgyesületDél-dunántúli Regionális Élelmiszer és Innovációs KlaszterMAGRO.HUSomogy HírlapAgroinform
© 2021 Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem • KÁN – Kaposvári Állattenyésztési Napok • Minden jog fenntartva!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat