XIV. Kaposvári Állattenyésztési Napok

XIV. Kaposvári Állattenyésztési Napok

A Kaposvári Állattenyésztési Napok az idei évben – 2020. szeptember 11–13. között – tizennegyedik alkalommal nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt. Az idei KÁN kapcsolódik a 20. éves Kaposvári Egyetem jubileumi rendezvénysorozatához.

A KÁN 2020-ban még több lehetőséget nyújt majd arra, hogy az ágazatban dolgozók, a kapcsolódó iparágak képviselői, szervezetek és különböző intézmények találkozzanak egymással, illetve partnereikkel.

Mindezek mellett minden eddiginél több közönség- és családi programmal készül a szervező Kaposvári Egyetem. A tenyészállat fajtabemutatókon, a showbírálaton valamint a fejési és nyírási bemutatókon túl a gyermekeket 2020-ban is különböző játékok, mesetérkép, kézműves foglalkozások, szalmabála-labirintus és íjászat várja.

A KÁN elkötelezett a helyi termelők támogatásában, ezért a Helyi Ízek Utcája megújult és kibővített helyszínen várja majd a látogatókat. A 2021-es Vadászati Kiállításra készülve 2020-ban minden eddiginél nagyobb szerepet kap a vadgazdálkodás és a vadgasztronómia.

Facebook oldalunk

KÁN Egyetemi Napok 2021. október 1-3.Magyar Mezőgazdaság Kft.Magyar Agrár- és Éllettudományi Egyetem Pannon LovasakadémiaMagyar Agrár- és Éllettudományi Egyetem Vadgazdálkodási Tájközpont Bőszénfai SzarvasfarmKaposvárNemzeti Agrárgazdasági KamaraSomogyi Helyi Termék EgyesületDél-dunántúli Regionális Élelmiszer és Innovációs KlaszterMAGRO.HUSomogy HírlapAgroinform
© 2021 Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem • KÁN – Kaposvári Állattenyésztési Napok • Minden jog fenntartva!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat