Tenyészállat díjak átadója a Fedeles Lovardában

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Campusán, a KÁN Egyetemi Napokon, október 2-án a Fedeles Lovardában adták át a tenyészállat díjakat. Az eseményen a juh- és kecsketenyésztők, a hidegvérű lótenyésztők és a húsmarhatenyésztők vehették át a díjakat, különdíjakat.

Vidékfejlesztési fórum a KÁN Egyetemi Napokon

Az Európai Unió 2021-2027. évi költségvetési ciklusában a közös agrárpolitika második pillérét érintően a nemzeti társfinanszírozás maximális aránya 80 százalékra emelkedett. A magyar kormány januárban úgy döntött, hogy ennek a teljes összegét fedezi. A KÁN Egyetemi Napokon e forrás hatékony felhasználásának követelményeiről szervezett Vidékfejlesztési kerekasztal-beszélgetésen fejtették ki véleményüket Lázár János és Stumpf István kormánybiztosok, dr. Gyuricza Csaba, a MATE rektora és a termelők képviseletében Molnár István, az Agrár Béta Kft. ügyvezető igazgatója.

Szakmai és közönségprogramokkal vár október 1–3. között a KÁN Egyetemi Napok

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Kaposvári Campusa és a Magyar Mezőgazdaság Kft. 2021. október 1–3. között rendezi meg a KÁN Egyetemi Napokat. A magyar állattenyésztés szakmai találkozója a színes programok mellett idén a MATE Udvarral is kiegészül, ahol az agráréletpálya népszerűsítése mellett az Egyetem intézeteit és oktatási-kutatási profilját is megismerhetik.

1. oldal / 4

Facebook oldalunk

Online jegyvásárlás

KÁN Egyetemi Napok 2021. október 1-3.Magyar Mezőgazdaság Kft.Magyar Agrár- és Éllettudományi Egyetem Pannon LovasakadémiaMagyar Agrár- és Éllettudományi Egyetem Vadgazdálkodási Tájközpont Bőszénfai SzarvasfarmKaposvárNemzeti Agrárgazdasági KamaraSomogyi Helyi Termék EgyesületDél-dunántúli Regionális Élelmiszer és Innovációs KlaszterMAGRO.HUSomogy HírlapAgroinform
© 2021 Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem • KÁN – Kaposvári Állattenyésztési Napok • Minden jog fenntartva!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat